четверг, 5 августа 2021 г.

Анонс фільму "Персонаж" (Free Guy)

В прокаті в Україніз 12 серпня 2021 року
РежисерШон Леві
В роляхРаян Рейнольдс, Джоді Комер, Тайка Вайтіті, Джо Кірі, Ліл Рел Хаурі
Жанрбойовик, комедія, пригоди, фантастика
Хлопчина на ім’я Гай працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Одного дня його банк грабують 17 разів поспіль. Тоді Гай розуміє, що все, що його оточує – це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Гай вирішує вирватися із гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.
---------------
🧐 Як знизити ризик передачі трансмісивних захворювань собак (бабезіоз, бореліоз, дирофіляріоз, ерліхіоз, лейшманіоз, анаплазмоз)?
Дуже важливо при виборі захисту для собак приділяти увагу засобам, які мають не тільки акарицидну дію, а й репелентну (відлякуючу). 
Краплі ФІП ФОРТЕ Дог мають унікальний склад - три діючі речовини: перметрин, імідаклоприд та флуазурон, які 
❎знищують кліщів
❎знищують бліх та вошей
❎пригнічують розвиток яєць та личинок
❎відлякують москітів, комарів та мух
✔️При цьому, діючі речовини є абсолютно безпечними, не мають запаху та не залишають маслянистих плям і не викликають подразнення шкіри.  
Дозування залежить від ваги песика, а ефект триває до 4 тижнів 🤩 
‼️ Даний препарат має реєстраційне посвідчення в Україні, що підтверджує безпечність та ефективність для ваших улюбленців.
Шукай ФИПфорте у вільному продажі у зоомагазинах та в інтернеті 🤗

Комментариев нет:

Отправить комментарий